«بیحسی موضعی» به کارگردانی حسین مهکام با استقبال خوب مخاطبان اکران عمومی خود را آغاز کرده است.
به گزارش آیفیلم به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم سینمایی «بیحسی موضعی» به نویسندگی و کارگردانی حسین مهکام که از چهارشنبه گذشته روی پرده رفته، در طول سه روز اول اکران عمومی بیشترین تعداد سالن سینما، بلیت فروخته شده و سانس نمایش را به نام خود ثبت کرده است.
«بیحسی موضعی» میزبان مخاطبان سینما در بیش از ۵۰ سالن بوده است.
باران کوثری، پارسا پیروزفر، حسن معجونی و سهیل مستجابیان دیگر بازیگران فیلم «بی حسی موضعی» هستند.
ارزیابی اجراهای جشنواره تئاتر مقاومت
دبیراجرایی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت زمان ارزیابی و بازبینی اجرای بخش های مختلف این دوره از جشنواره را اعلام کرد.
زمان ارزیابی (بازبینی) اجراهای بخشهای مختلف هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت اعلام شد.
توحید معصومی دبیر اجرایی این جشنواره با اعلام این خبر گفت: مهلت ارسال فیلم نمایشهای بخش خیابانی و محیطی که پیش از این تا ۳۱ شهریور اعلام شده بود، تا دهم مهر تمدید میشود و در بخش دانشجویی، ارزیابی اجراها طی روزهای ۱۹ تا ۲۵ مهر انجام خواهد شد؛ همچنین ارزیابی اجراهای بخش صحنهای از اول تا دهم آبان صورت خواهد گرفت.
وی درباره آخرین مهلت ارسال اثر در بخشهای نمایشنامهنویسی و سمینار پژوهشی افزود: علاقهمندان جهت حضور در بخش نمایشنامهنویسی تا سیام مهر و جهت تکمیل و ارسال مقالات در بخش سمینار پژوهشی تا پانزدهم مهر فرصت دارند آثار خود را از طریق سایت جشنواره ارسال کنند. این در حالی است که زمان اعلام شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
دبیر اجرایی هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت درباره نحوۀ انجام ارزیابیها گفت: آثار منتخب در بخش خیابانی طبق فراخوان به صورت ارزیابی فیلم بررسی خواهند شد. در بخشهای صحنهای و دانشجویی اولویت ما ارزیابی به صورت زنده است اما با توجه به شرایط کرونایی کشور، ۱۰ روز قبل از شروع بازبینی شکل و شیوۀ دقیق ارزیابی به گروهها اعلام خواهد شد.
هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری حمید نیلی، آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
تماشای یادگاریهای جمشید مشایخی در موزه سینما
تعدادی از اسناد و یادگاری های زنده یاد جمشید مشایخی بازیگر فقید تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان به موزه سینما اهدا شد.
جوایز زنده یاد جمشید مشایخی هنرمند سرشناس و محبوب ایران با هماهنگی های صورت گرفته از سوی موزه سینما توسط فرزندش سام مشایخی برای آشنایی بیشترعلاقمندان سینمای ایران با آثار و فعالیت های حرفهای این هنرمند فقید به منظور تکمیل گنجینه هنری پیشکسوتان تاریخ سینمای ایران به این مجموعه فرهنگی اهدا شد.
تندیس بهترین بازیگر مرد برای فیلم پدر بزرگ از جشنواره پیونگ یانگ کره شمالی در سال ۱۹۸۸، جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در سومین دوره جشنواره فیلم فجربرای فیلم کمال الملک در سال ۱۳۶۳، برگزیده چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۵، تندیس شایستگی جشن خانه سینما به عنوان بهترین بازیگر مرد برای فیلم «بانوی من» در سال ۱۳۸۲، تندیس حافظ در چهارمین دوره جشن دنیای تصویر در سال ۱۳۷۹، یادبود بزرگداشت جمشید مشایخی در چهارمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی در سال ۱۳۸۷، نشان عبدالحسین نوشین از یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان خانه تئاتر به مناسبت بزرگداشت جمشید مشایخی در سال ۱۳۹۱ و یادبود بزرگداشت حافظ در کاخ اکتشاف فرانسه در سال ۲۰۰۶ از جمله جوایز و یادگاریهایی هستند که در اختیار موزه سینما قرار گرفته است.
گاو، کمال الملک، گلهای داوودی، طلسم، سرب، روز واقعه، بادام های تلخ،کمیته مجازات،طهران روزگار نو، خانهای روی آب، کاغذهای بی خط، آبادان، شمعی در باد،این ترانه عاشقانه نیست، یک گزارش واقعی، سیزده ۵۹، جرم، پدر آن دیگری، بن بست وثوق، اینجا هم باران میبارد از جمله فیلمهای سینمایی است که وی در آن نقش آفرینی داشته است.
جمشید مشایخی در سال ۱۳۱۳ در تهران به دنیا آمد و در۱۳ فروردین سال ۱۳۹۸ درگذشت.
م ه / س م